Professionel facaderenovering får du her

Har du brug for en professionel facaderenovering?

Ved MJP Entreprise har vi mere end 30 års erfaring i branchen, og har derfor stor erfaring med blandt andet facaderenovering. 

Vi holder til i Greve, men kører også ud til kunder i Ishøj, Taastrup og omegn.

​En renovering af facade kan udføres på flere forskellige måder. Vi tilbyder heriblandt pudsning af facade samt vandskuring af hus. Vi renser og reparerer generelt parcelhuse, villaer, kontorer og beboelsesejendomme. Trænger din bolig eller dit kontor til en opfriskning? Så står vi klar til at hjælpe.

En facade er udsat for alt slags vind og vejr. Efter flere års slid vil facadens udtryk dermed falme og i længden få et kedeligt udtryk. I det tilfælde kan du overveje en renovering. Vi hjælper med reparation af sætningsevne, udskiftning af fuger, facadeisolering, reparation af pudsede vægge og meget mere.

Vores virksomhed er kendetegnet ved, at:

  • Vi har over 30 års erfaring
  • Vi er medlem af Dansk Byggeri
  • Vi altid har en god dialog med vores kunder
  • 99,9 % af vores kunder er glade kunder

Vi er en erfaren, pålidelig og serviceminded virksomhed, hvilket betyder, at du kan være helt tryg ved at overdrage din opgave til os.​

Kontakt os for et ufortpligtende tilbud!

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvad koster en facaderenovering?​

Prisen på en facaderenovering afhænger af opgavens omfang. Som nævnt kan det være alt lige fra udskiftning af fuger til murværk, bygningsdele eller større eller mindre reparationer. Derudover kan vi som sagt hjælpe med en vandskuring eller pudsning af facade alt efter ønske.​

Uanset hvor stor en opgave det drejer sig om, tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser.

Når vi har vurderet opgavens omfang, vil du modtage et uforpligtende tilbud med en god pris. Med vores hjælp forlænger vi din boligs levetid, samtidig med at du får en flot facade. Vi garanterer altid for professionelt og solidt håndværk.

Vil du gerne undgå selv at give dig i kast med en større renovering eller rensning af facade, så er det nu, du skal slå til. Sammen finder vi den rette løsning ud fra dine ønsker og behov.​

Få et uforpligtende tilbud

Mangler du yderligere informationer om vores priser, renovering eller andet? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon 24 24 23 13, eller send en e-mail til mjp@mjpentreprise.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder også renovering af badeværelse.

Addresse

​MJP Entreprise ApS

Storeholm 25
​2670 Greve

CVR: 39286203

​Kontaktinfo

​Telefon: 24 24 23 13

E-mail: mjp@mjpentreprise.dk

Ring til os i dag!

​24 24 23 13

Ring alle hverdage mellem 7-16